ПРЕНОСЛИВ USB ПОЛНАЧ

Голем капацитет за полнење на 4 паметни телефони со USB Type-C™ приклучок

CP-SC10S

Пренослив полнач со USB Type-C™ кој може да полни најмногу два уреди истовремено, со испорачан USB Type-C™ кабел.

Боја

Сребрена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница