Слика од Пренослив USB полнач
Слика од Пренослив USB полнач
Слика од Пренослив USB полнач
Спецификации и функции
Дали батеријата на вашиот паметен телефон, таблет-уред или некој друг уред со USB Type-C приклучок е празна? Тоа не претставува проблем за преносливиот полнач CP-SC10. Полнете најмногу два уреди истовремено, благодарение на двата USB Type-C приклучоци. Со проследеното полнење можете да ги полните и полначот и уредите истовремено, а практичните LED индикатори ви овозможуваат да го проверите преостанатото полнење со еден поглед.
  • Вградена литиум-јонска батерија од 10.000 mAh

  • Компатибилност со USB Type-C приклучоци кои се 2x побрзи од стандардните преносливи полначи Влез: макс. 3,0 A / Излез: макс. 6,0 A

  • Овозможува најмногу 4 полнења на паметен телефон

  • Полнете најмногу два уреди преку 2 приклучоци

  • Проследување на полнењето за да можете да го полните CP-SC10 додека ги полните вашите уреди

Капацитет на батеријата
10.000 mAh
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина