ПРЕНОСЛИВ USB ПОЛНАЧ

Голем капацитет за лесно полнење на два уреди одеднаш.

CP-S15S

Преносливиот USB полнач нуди две полнења на паметни телефони преку микро USB .

Боја

Сребрена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница