Слика од Пренослив USB полнач
Слика од Пренослив USB полнач
Литиум-јонска полимерска батерија

Литиум-јонска полимерска батерија Sony

Нашите преносливи полначи имаат ексклузивна технологија за безбедни и сигурни перформанси при честа употреба.

Спецификации и функции
Дали батеријата на вашиот паметен телефон, фотоапарат, таблет-уред или некој друг уред е празна? Тоа не претставува проблем за преносливиот полнач CP-S15. Овој компактен уред ви нуди енергија со која можете да полните два уреди одеднаш, благодарение на неговата моќна литиум-јонска батерија. Исто така, тој поддржува проследено полнење за да можете да ги полните и полначот и уредите истовремено.
  • Вградена литиум-јонска батерија од 15.000 mAh

  • Овозможува најмногу 6 полнења на паметен телефон

  • Полнете најмногу два уреди одеднаш со максимална излезна струја од 3,9 A

  • Проследување на полнењето за да можете да го полните CP-S15 додека ги полните вашите уреди

  • Задржува повеќе од 90% од својот капацитет по приближно 1.000 полнења

Капацитет на батеријата
3,7 V 15.000 mAh
Време за полнење со преносен полнач
AC адаптер: Прибл. 13 часа, USB приклучок: Прибл. 40 часа
Време на испорака на енергија
Прибл. 140 мин.
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина