Слика од Пренослив USB полнач
Слика од Пренослив USB полнач
Слика од Пренослив USB полнач
Слика од Пренослив USB полнач
Спецификации и функции
Со преносливиот полнач CP-E6 може да ги полните вашите паметни телефони, таблет-уреди и преносливи уреди за да бидете поврзани каде и да одите. Компактниот дизајн совршено се вметнува во вашата торба за да му овозможи на вашиот паметен телефон две полнења, а 4-те практични LED индикатори ви овозможуваат да го проверите преостанатото полнење со еден поглед.
  • Вградена литиум-јонска батерија од 5.800 mAh

  • Може да се полни до 1000x благодарение на хибридната гел технологија на Sony

  • Излезна струја од 1,5 A за брзо полнење на вашите уреди

  • Моќен безбедносен механизам за батеријата и системот за полнење

  • Овозможува најмногу две полнења на паметен телефон

Капацитет на батеријата
3,8 V 5800 mAh
Време за полнење со преносен полнач
AC адаптер: Прибл. 5,5 часа, USB приклучок: Прибл. 14 часа
Време на испорака на енергија
Прибл. 140 мин. (макс. 1,5 A)
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина