ПРЕНОСЛИВ USB ПОЛНАЧ

Моќен и компактен полнач за напојување во движење.

CP-E3 B2

Преносливиот USB полнач со вградена литиум-јонска батерија овозможува едно полнење на вашиот паметен телефон преку испорачаниот микро USB приклучок.

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница