Слика од Пренослив CD Walkman®
Спецификации и функции
  • G-заштита jog-proof

  • Траење на батеријата до 23 часа репродукција

  • Компатибилност за репродукција на mp3

  • Дигитален Mega Bass

  • 1 линиски LCD за лесно управување

  • Репродукција на CD-R/RW

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина