Слика од USB полнач за во автомобил CP-CADM2 со 2 приклучоци
Слика од USB полнач за во автомобил CP-CADM2 со 2 приклучоци
USB полнач за во автомобил CP-CADM2 со 2 приклучоци на дело
Спецификации и функции
Полнете паметни телефони, фотоапарати, таблет-уреди и други уреди со USB додека возите со помош на USB полначот за во автомобил CP-CADM2. Двата излези од 2,4 A (вкупно 4,8 A) овозможуваат брзо полнење на 2 уреди истовремено со 5 пати поголема брзина од стандардните полначи за автомобил. Вградените безбедносни функции овозможуваат безгрижно користење додека патувате.
  • Вкупна излезна моќ од 4,8 A за брзо полнење со 5 пати поголема брзина од стандардните полначи за автомобил

  • Двата USB приклучоци овозможуваат истовремено полнење на 2 уреди

  • Во вградените безбедносни функции спаѓа заштита од предолго полнење и краток спој

  • Полни паметни телефони, таблет-уреди, фотоапарати и други уреди со USB

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина