USB-ПОЛНАЧ ЗА ВО АВТОМОБИЛ CP-CAD

Сите спецификации и функции

CP-CAD

Големина и тежина

Димензии (Ш x В x Д)
28,4 мм × 68,6 мм × 28,4 мм
Тежина
Прибл. 20 гр.

Општи карактеристики

Влез
DC 12/24 V 1,5 A
Бр. на излезни USB приклучоци
1
Излез
DC 5 V 2,4 A (макс.)

Функции

Излезен напон од 2,4 A за брзо полнење

Полнете го вашиот уред со 5 пати поголема брзина од стандардните полначи за автомобил.

Вградени функции за врвна безбедност

Заштита од предолго полнење, заштита од краток спој и функции за следење на температурата - сите се вградени.

Компатибилност со вашите уреди со микро USB приклучок

Освен паметни телефони, може да полните и таблет-уреди, фотоапарати и други уреди со USB.