USB-ПОЛНАЧ ЗА ВО АВТОМОБИЛ CP-CAD

Приклучете го во отворот за запалка за цигари на вашиот автомобил и полнете ги вашите уреди со USB-приклучок додека возите. Полнете го вашиот паметен телефон, таблет-уред, фотоапарат или други уреди со USB-приклучок, дури кога нема штекер во близина.

CP-CAD/BCE WW

CP-CAD е USB-полнач за во автомобил што овозможува брзо полнење на вашиот паметен телефон, таблет-уред, фотоапарат или други USB-уреди преку вградениот USB-приклучок. Опремен е со безбедносни функции кои овозможуваат безгрижно користење додека патувате.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница