Слика од USB-полнач за во автомобил CP-CAD
Слика од USB-полнач за во автомобил CP-CAD
USB-полнач за во автомобил CP-CAD на дело
Спецификации и функции
Полнете го вашиот паметен телефон, фотоапарат, таблет-уред или други уреди со USB-приклучок додека возите со USB-полначот за во автомобил CP-CAD. Излезот од 2,4 A нуди брзо полнење на уреди - до 5 пати побрзо од стандардните полначи за автомобил, а вградените безбедносни функции овозможуваат безгрижно користење додека возите.
  • Излезот од 2,4 A овозможува 5 пати побрзо полнење на уредите од стандардните полначи.

  • Во вградените безбедносни функции спаѓа заштита од предолго полнење и краток спој

  • Полни паметни телефони, таблет-уреди, фотоапарати и други уреди со USB

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина