Репродукција

Продолжете ја акцијата.

Апликацијата PlayStation Mobile прикажана на таблет уред и на мобилен телефон
Идеална големина за играње

Целосна усогласеност со PlayStation® Mobile за да уживате во игрите за PlayStation®. Преземената содржина може да се споделува помеѓу Xperia™ и PlayStation® Vita. Жиросензорот овозможува интерактивно и прекрасно доживување при играњето.

Стрелка за преземање насочена надолу
Преземете сега

Играјте игри во движење.