Создавајте

Направете ја совршената снимка.

Зачувајте ги сите ваши спомени на едно место

PlayMemories Online нуди забавен и едноставен начин за синхронизација и уживање во фотографиите и видео спомените. Cloud услугата PlayMemories ќе ви помогне да ги организирате спомените од паметниот телефон, компјутерот, таблет уредот или друг уред.

Колекција уреди од Sony: телевизор, лаптоп, таблет уред, мобилен уред
Апликацијата Album прикажана на таблет уред
Уживајте во вашите спомени со апликацијата Album

Апликацијата Album нуди забавни функции. На главниот екран се прикажуваат мали сликички, кои ќе можете да ги намалите или зголемите, да ги поврзете и вчитате во PlayMemories Online.

Брзо споделување на фотографии

PlayMemories Mobile™ ви овозможува безжично префрлување на фотографии од фото апаратот во паметниот телефон или таблет уредот и, кај одредени модели, далечинско контролирање на фото апаратот преку паметен телефон или таблет уред.

Колекција слики прикажани во апликацијата PlayMemories
Преземете сега
Преземете сега

Опремете ги вашите уреди со PlayMemories Mobile™ со ова лесно преземање.

Зголемете ги можностите на вашиот фото апарат

Оваа услуга за преземање апликации постојано го надградува вашиот фото апарат со нови функции по ваш избор. PlayMemories Camera Apps™ овозможува поедноставно користење на фото апаратот, обработка на вашите фотографии и нудат нови креативни опции.

На визирот на фото апаратот е прикажана група апликации
Започнете
Започнете

PlayMemories Camera Apps™ ви нуди пристап до нови возбудливи функции и можности.