Прескокни до содржина
Televisions

Паметни телевизори

Уживајте во врвни слики и можности за поврзување со нашите најдобри паметни телевизори. Погледнете ја страницава за да дознаете како паметните телевизори ќе го подобрат вашето уживање во домашната забава.

Паметен далечински управувач за паметен телевизор

Земете го далечинскиот управувач и уживајте во забава на допир со паметните телевизори. Со помош на Bravia, напредното користење на далечинскиот управувач ви овозможува да разгледувате фотографии, музика, филмови и содржини на интернет на едноставен начин. Дали се брзате? Користете ја функцијата за брзо активирање која штеди време – уште една практична функција кај паметните телевизори од Sony smart televisions.

Далечински управувач за Ultra HD паметни телевизори од Sony

Звук кој ќе ве воодушеви

Од шепот до експлозии – сe звучи помоќно со најдобрите паметни телевизори од Sony. Најсовремената технологија, како ClearAudio+ и Voice Zoom, ја зголемуваат острината за да не пропуштите ниту еден збор. Ниските, средните и високите тонови се совршено балансирани преку Clear Phase, за да уживате во сеопфатен звук, независно што гледате.

Пар ужива во 4K паметен телевизор со ClearAudio од Sony
Споделување содржини со пријателите преку паметни телевизори од Sony

Гледајте заедно на оддалеченост со километри

Од важни натпревари до последни епизоди, споделете ги вашите мисли преку паметен телевизор од Sony. Social Viewing – вградена функција во нашите нови телевиори – овозможува испраќање пораки и твитови во реално време за содржините кои ги гледате. Дали сакате да им кажете на пријателите и семејството за филмот кој штотуку го гледавте? Активирајте Skype™ и може да почнете.