Објективи за зумирање

Разгледајте ја обемната палета на наградувани објективи со зум за снимање видео и создавање содржини.

„Прво приказната!“
                Nicolai Brix | Данска
SEL1018

Режисерот Dennis Schmelz од Sony Europe со FX3 од Sony и објектив од 35 мм и F/1,4GM

APS-C 10-18 мм f/4

Објектив за видео од основна категорија

Извонредно широкоаголен објектив со зум

Снимајте јасни слики без заматување

Рамномерно дефокусирање

Подобри оптички перформанси

Брзо фокусирање со брз одзив

Снимањето на „Frozen“

Dennis Schmetz

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Целосна слика, 24-105 мм и f/4G

Објектив за видео од средна категорија

G-објектив - стандарден објектив со зум, фиксна решетка F/4 и оптичка стабилизација

Два напредни асферични елементи за одлична резолуција низ целата слика

SSM-мотори со директен погон за тивок, брз и прецизен фокус

Одлично фокусирање одблиску до 0,38 м

Лесен и отпорен на прав и влага

SEL24105G

FX6 од Sony и G-објектив од 24-105 мм

Sky on Fire | Краток филм снимен со FX6 од Sony

James Matthews

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

SEL1655G

Снимено со 90 мм f/2,8G Macro

APS-C 16-55 мм f/2,8G

Објектив за видео од средна категорија

Брз објектив со стандарден зум, F2,8 и APS-C-формат

Висока резолуција низ опсегот на зумирање дури и при F2,8

Компактен, лесен и осветлен

XD-линеарен мотори за брз и прецизен AF со следење

Професионална контрола и сигурност

Alpha Universe Story Detail
Леќа
лого

Не можете да го најдете тоа што го барате?

Погледнете ја целата наша палета на објективи за пејзажи тука.

БЕСПЛАТНА ПРОДОЛЖЕНА ГАРАНЦИЈА ОД ЕДНА ГОДИНА*

*Важат правила и услови - само одредени модели - не може да се додаде на други продолжени гаранции.