INZONE

INTO YOUR ZONE

Подобрете ги вашите сетила и подгответе се за победа. Нашите монитори и слушалки за игри INZONE ќе ви помогнат да гледате и слушате појасно и да реагирате побрзо за да победувате секогаш.

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Наградувани слушалки INZONE H9
Наградуван монитор за игри INZONE M9

Подобрени за победа. Заедно со Fnatic

Совршениот начин на игра на Fnatic во комбинација со технолошката иновација на INZONE.

INZONE x спонзорство на тимовите на EXCEL ESPORTS
INZONE x спонзорство на тимовите на EXCEL ESPORTS

Мониторите и слушалките со микрофон за игри INZONE ќе им понудат предности во натпреварувањето на најталентираните гејмери на Excel за претстојните светски натпревари.

Перформанси какви што не можете ни да замислите 

Погледнете како нашите монитори и слушалки за игри INZONE ќе ви понудат реално доживување на игрите преку иновации и искуство што се водечки во индустријата, за да играте како никогаш досега.

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Реално доживување и победа 

Уживајте во слики со висока резолуција, врвен звук и зголемено чувство за просторот околу вас со технологија што е оптимизирана за игри. INZONE го применуваат искуството на Sony како предводник за AV-опрема за да уживате и да се фокусирате потполно на случувањата. Дизајнирани за извонредни перформанси - INZONE ви нудат можност за победа.

Подобрете ги вашите сетила со INZONE

Нашата палета го подобрува вашето доживување при играњето игри и ви помага да играте најдобро што можете.

INZONE H9 INZONE H7
INZONE H3
INZONE H9 INZONE H7 INZONE H3
Поврзување

Безжична врска со 2,4 GHz

Безжична врска со 2,4 GHz

Жичени

Истовремено поврзување преку 2,4 GHz и Bluetooth®

 

360 Spatial Sound for Gaming
Ушно перниче

Мека кожа

Меко платно

Меко платно

Активно поништување на шум

 

 

Век на траење на батеријата

32H*

40H

 

Поддржува „Играјте додека полните“

 

Микрофон со сертификат за Discord
Perfect for PlayStation®5

 

Светлосни ефекти

 

 

*Со ИСКЛУЧЕНО поништување на шум
INZONE M9 INZONE M3
INZONE M9 INZONE M3
Резолуција/стапка на освежување

4K со 144 Hz

Full HD со 240 Hz

Доцнење

GtG од 1 ms

GtG од 1 ms

HDR

DisplayHDR™ 600

DisplayHDR™ 400

VRR

HDMI 2.1

Компатибилност со G-SYNC

HDMI 2.1

Компатибилност со G-SYNC

Боја

1,07 милијарда бои со DCI-P3 95%

1,07 милијарда бои

Full Array Local Dimming

 

Perfect for PlayStation®5
Светлосни ефекти

 

Автоматски KVM-преклопник