Попаметно доживување со Android TV

Телевизори Bravia од Sony со ознака Netflix Recommended TV

Netflix ви нуди едноставен начин за препознавање телевизори со подобри перформанси, полесен пристап до апликации и нови функции. Со Netflix Recommended TV ќе уживате во популарни серии и филмови користејќи наменско копче и гласовна контрола.

netflix