Очекувања од Sony за CES 2018

Погледнете како Sony ги обединува иновативната технологија и креативните идеи за одново да го дефинира начинот на кој живееме.

#SonyCES

4K HDR-телевизор AF8 

Изгледа навистина реално

Сите содржини изгледаат реално на овој 4K HDR-телевизор со OLED-екран и технологија за звук Acoustic Surface™.

Звучник во вид на лента HT-ZF9

Потполно уживање, врвна реалност

Уживајте во филмовите со прекрасен 3.1-кан. Dolby Atmos. Овој звучник во вид на лента со нашата нова технологија Vertical Surround Engine совршено ќе се вклопи во вашиот дом.

Слушалки WF-SP700N

Музика без никакви пречки

Извлечете максимум од сите вежби со потполно безжичните слушалки WF-SP700N.

Безжичен звучник SRS-XB41

Понесете го концертот со вас каде и да одите

Уживајте во тридимензионална музика во живо со подобрениот режим за ЗВУК ВО ЖИВО, светилките за забава и забавните функции.

Фотоапарат DSC-RX0 

Инспирира неограничена фантазија

Кога RX0 е впарен со новата кутија за контрола на фотоапарати, тој овозможува неограничени можности за обработка на слика.

Погледнете го говорот од нашата прес-конференција на CES 2018

Доживејте го повторно моментот кога нашиот претседател и извршен директор Kaz Hirai му претстави на светот нова генерација на иновации од Sony.

Слики од CES 2018

На овогодинешниот настап претставивме навистина иновативни производи. Погледнете ја галеријата подолу и разгледајте ги производите што го менуваат начинот на кој се забавуваме.