Слика од Надворешен SSD со USB Type-C™
Слика од Надворешен SSD со USB Type-C™
Спецификации и функции
Овој стилски, компактен и надворешен SSD со голем капацитет е најдобрата алатка за непречено фотографирање и креативни работни процеси. Интерфејсот USB од тип C / USB 3.1 Gen 2 овозможува пристапување и правење резервни копии со брзина до 540 MB/s (читање) помеѓу различни компјутери и паметни телефони. Сигурниот и издржлив дизајн со „брановидна површина“ овозможува сигурно држење и отпорност на отпечатоци од прсти.
  • Капацитет на складирање до 960 GB

  • Извонредно компактен дизајн; помал од кредитна картичка со тежина од само 50 гр. (1,8 oz).

  • Интерфејс USB 3.1 Gen 2 со USB-приклучок од тип C за пренос на податоци со голема брзина до 540 MB/s (читање) и 520 MB/s (запишување).

  • Стилско и издржливо метално куќиште со брановидна завршна обработка

  • Се испорачува со кабли со приклучоци USB од тип C-кон-C и USB од тип C-кон-A

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина