Слика од Надворешен мемориски уред без подвижни делови 
Слика од Надворешен мемориски уред без подвижни делови 
Слика од Надворешен мемориски уред без подвижни делови 
Спецификации и функции
Овој стилски надворешен мемориски уред без подвижни делови е помал од деловна кредитна картичка – совршен за носење насекаде во торба или во џеб. А благодарение на просторот за складирање од 128GB и извонредно брзиот пренос на податоци, безбедното и сигурното складирање на вашите податоци кога сте во движење никогаш не било полесно.
  • Капацитет за складирање од 128GB

  • Извонредно компактен дизајн со димензии помали од кредитна картичка

  • USB 3.0 за пренос на податоци со извонредно голема брзина до 450 MB/s (читање) 

  • Стилско и издржливо метално куќиште со завршна обработка со текстура со линии

  • Заштитете ги фајловите со Backup Manager и Password Protection

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина