Слика од Надворешен хард драјв
Слика од Надворешен хард драјв
Слика од Надворешен хард драјв
Backup Manager2

Backup Manager 2

Cloud и локално хибридно автоматско архивирање

Data Transfer Accelerator

Data Transfer Accelerator

Прибл.2 пати побрз пренос на податоци кон надворешниот хард диск!

FAT32 Formatter

FAT32 Formatter

Софтвер за форматирање на надворешни хард дискови за користење со PS3

Спецификации
  • Отпорност на удари, прскање и прав

  • USB 3.0 интерфејс со брза стапка на пренос до 5Gbps

  • Огромен капацитет за складирање од 1 TB

  • Издржлив и цврст дизајн во живописна сина боја

  • Компатибилност со Windows и Mac®

Капацитет
1 TB
Големина на диск
2,5 инчи
Стапка на пренос
Макс. 5Gbps(USB 3.0); Макс. 480Mbps(USB2.0)
Компатибилни уреди
Компјутер со Windows; (Macintosh®)
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина