Слика од Надворешен хард диск со џебна големина
Слика од Надворешен хард диск со џебна големина
Слика од Надворешен хард диск со џебна големина
Слика од Надворешен хард диск со џебна големина
Слика од Надворешен хард диск со џебна големина
Слика од Надворешен хард диск со џебна големина
Слика од Надворешен хард диск со џебна големина
Слика од Надворешен хард диск со џебна големина
Спецификации и функции
  • Лесен и извонредно тенок дизајн од 12 мм

  • USB3.1 Gen1-интерфејс со брза стапка на пренос до 5 Gbps

  • Огромен капацитет за складирање од 1 TB и 2 TB

  • Backup Manager 2 и друг софтвер за преземање

  • Компатибилност со Windows® и Mac

Капацитет
1 TB, 2 TB
Стапка на пренос
Макс. 5 Gbps (USB3.1 Gen1) Макс. 480 Mbps (USB2.0)
Компатибилни уреди
Windows®PC, Macintosh
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина