Слика од Надворешен хард драјв
Слика од Надворешен хард драјв
Слика од Надворешен хард драјв
Слика од Надворешен хард драјв
Слика од Надворешен хард драјв
Слика од Надворешен хард драјв
Спецификации и функции
Капацитет
2 TB
Тип на приклучок
USB 3.1 Gen 1 Micro-B-приклучок
Брзина на пренос
Макс. 480 Mbps (USB2.0), Макс. 5 Gbps (USB3.1 Gen1)
Компатибилни уреди
Windows®PC, Macintosh
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина