Слика од Надворешен хард драјв
Слика од Надворешен хард драјв
Слика од Надворешен хард драјв
Слика од Надворешен хард драјв
Слика од Надворешен хард драјв
Слика од Надворешен хард драјв
Спецификации
Независно дали станува збор за деловни датотеки или лични фотографии, видеоснимки и песни, сите овие содржини ќе можете да ги зачувате во стилскиот надворешен хард диск HD-B. Неверојатните брзини на пренос до 5 Gbps преку приклучокот USB 3.1 Gen 1 и компатибилноста со USB 2.0-приклучоци (до 480 Mbps) овозможуваат брзо и лесно зачувување на датотеките.
  • Усогласеност со USB 3.1 Gen 1

  • Брзина на пренос до 5 Gbps (USB 3.1 Gen 1)

  • Капацитет за складирање од 1 TB или 2 TB во уред со џебна големина

  • Формат NTFS

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина