Слика од Мека торба за носење LCS-MVA
Особини
  • Чувајте го вашиот музички видео рекордер на безбеднооваа стилска, а сепак издржлива торбичка го заштитува вашиот фото апарат од прав, капки, потреси и гребнатини

  • Брз пристапима два начини за пристап до вашиот објектив, а отворот од предната страна нуди брз пристап за да можете да ги доловите спонтаните моменти

  • Изгледа одличноторбата има завршна обработка во вид на кожа со изгравирано лого на Sony, за да ви обезбеди подобар стил додека патувате

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт