Прекрасно доживување на домашно кино

© 2019 Columbia Pictures Industries, Inc., Perfect World Pictures (USA) Inc. и 2.0 Entertainment Borrower, LLC. Сите права се задржани. 

Филмови и серии со реален изглед

Користејќи напредни технологии за слика и звук, BRAVIA® од Sony испорачува исклучително реалистични слики со тродимензионален звук, овозможувајќи ви прекрасно кино доживување во вашата дневна соба.

Филмски контраст

Со повеќе од 8 милиони самоосветлувачки и индивидуално контролирани OLED-точки, ќе добиете подлабоки црни тонови и неверојатни светли тонови. Нашата технологија Pixel Contrast BoosterTM дополнително ги подобрува извонредните нивоа на контраст и овозможува поголема длабочина, текстура, боја и детали во филмовите што ги гледате.

„Bad Boys for Life“ е достапен за преземање и задржување во сопственост.

Реалистични детали

Процесорот за слика X1TM Ultimate, нашиот најмоќен досега, работи во реално време и го открива секој предмет на екранот за интелигентно да ги подобри светлината, боите и деталите. Тој овозможува сѐ да изгледа неверојатно остро, светло и реалистично.

Реалистични детали
Реалистични детали
Извонреден звук

Звукот во кината доаѓа директно од екранот, така што тоа што го гледате се усогласува со тоа што го слушате. Acoustic Surface AudioTM го создава тоа прекрасно доживување во вашата дневна соба; двата механизми за придвижување го вибрираат екранот незабележливо, а двата сабвуфери создаваат моќен бас за да добиете богат и динамично доживување на звукот во кое ќе се задлабочите.

Снимено од: Maaike Ronhaar

BRAVIA® од Sony-создаден за филмови
Внесете реалистичност во филмовите со серијата A8

A8 го користи истиот процесор како во нашите 8K-телевизори и се одликува со квалитетот на OLED-екраните во совршена хармонија со звукот.

Гледајте Money Heist Part 4. Сега се проследува само на Netflix.
Потребна е претплата за проследување од Netflix.

Нашиот најдобар 4K LCD-телевизор - серија XH95

Стандардните телевизори користат само еден ред LED-светилки; Full Array LED од Sony ги поставува низ целиот екран за да ги прикаже сите динамички детали на XH95.

„Zombieland: Double Tap“ е достапен за преземање и задржување во сопственост.

Врвен квалитет со Netflix Calibrated Mode

Овој режим е дизајниран за гледање содржини од Netflix и репродукција на слики на телевизорот со ист квалитет како во филмско студио. Со Netflix Calibrated Mode се зачувува замислата и намерата на режисерот.
Потребна е претплата за проследување од Netflix.