Паметни производи Xperia™

Создаваме популарна серија на интелигентни уреди со повеќе опции за поврзување. Овие паметни производи, со нивната интелигенција и убавина, одново ќе го дефинираат начинот на кој комуницирате.

Палета на паметни телефони Xperia

Xperia паметни телефони

Нашите паметни телефони, вклучувајќи ја новата серија Xperia XZ3 и неверојатните серии Xperia XZ2 и XA2, нудат екстремна забава. 

Палета на галантерија за Xperia

Галантерија за Xperia

Пронајдете совршени додатоци за вашиот телефон Xperia. Нашата галантерија е дизајнирана за перформанси, стил и практичност.