Прескокни до содржина

Иднината на комуникациите

Ви нудиме извонреден свет кој ве очекува да го истражите и споделите со нашите нови и инспиративни технологии за поврзување и комуникација.

Внесете реалистичност во секој момент

Xperia™ паметните телефони, таблет уреди и паметни производи се дизајнирани да ви овозможат да живеете креативно и да уживате во чудата на светот околу вас.

Xperia паметни телефони

Xperia™ паметни телефони

Користејќи Android, нашите интелигентни иновации за паметни телефони ви го нудат целиот свет во вашите раце.

Таблет-уреди Xperia™

Xperia™ таблет уреди

Надминувајќи ги границите во технологијата за приказ, нашите таблет-уреди со Android внесуваат реалистичност во забавата.

Xperia™ паметни производи

Паметни производи

Од вежбање до деловно работење – извлечете максимум од секој момент и добијте ексклузивни информации за вашиот живот.

Без разлика каква е вашата страст, ние ви нудиме галантерија за паметни телефони која ќе го подобри вашата преносливост.

Галантерија за паметни телефони

Без разлика каква е вашата страст, ние ви нудиме галантерија за паметни телефони која ќе одговара на вашиот животен стил.

Добијте доживување на повисоко ниво со вашиот таблет-уред, со галантеријата која ќе ви овозможи да правите повеќе.

Галантерија за таблет уреди

Добијте доживување на повисоко ниво со вашиот таблет-уред, со нашата палета на возбудлива галантерија.

Sony Xperia™ Store ви нуди сè што ви е потребно со палетата на паметни телефони, SmartWear и галантерија од Sony Mobile.

Sony Xperia™ Store

Пронајдете ја целосната палета на паметни телефони, SmartWear и галантерија од Sony Mobile во нашата онлајн продавница.