Слика од Микро SD мемориска картичка од серија SR-UZA
Слика од Микро SD мемориска картичка од серија SR-UZA
Слика од Микро SD мемориска картичка од серија SR-UZA
Слика од Микро SD мемориска картичка од серија SR-UZA
Слика од Микро SD мемориска картичка од серија SR-UZA
Слика од Микро SD мемориска картичка од серија SR-UZA
Спецификации и функции
Повеќе циклуси на презапишување со вградено MLC решение, што е идеално за повторено снимање во 4K со акциона камера. Напредната меморија MLC, исто така, овозможува повеќе презапишувања на податоци, поради што е совршен избор за повторено снимање со акциона камера.
  • Уживајте во преносот на податоци со извонредно голема брзина до 95MB/s при читање и 90MB/s при запишување.

  • Идеални за снимање 4K/Full HD(со XAVC S) видеоснимки

  • Обновете ги избришаните или оштетените слики со File Rescue. Достапна е како бесплатно преземање за корисниците на мемориски картички.

Брзина на пренос (читање)
До 95 MB/s
Брзина на пренос (запишување)
До 90 MB/s
Класа на брзина
U3 (UHS класа на брзина), Класа 10 (SD класа на брзина)
Интерфејс
UHS-I

Што има во пакетот

Упатство за употреба, SD адаптер

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина