КОАКСИЈАЛЕН 2-СИСТЕМСКИ ЗВУЧНИК ЗА НА МОРЕ ОД 16 СМ (6,5")

Слушајте богат бас и вокали со овие коаксијални 2-системски бродски звучници 

XSMP1621.U

Коаксијални 2-системски бродски звучници од 16 см (6,5”) со фреквентен опсег од 45-20000 Hz и моќност од 45 W.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница