ВОДООТПОРНИ

XS-MP1621 | 2-системски коаксијален бродски звучник од 16 см (6,5")

XS-MP1621
Слика од XS-MP1621 | 2-системски коаксијален бродски звучник од 16 см (6,5")
Слика од XS-MP1621 | 2-системски коаксијален бродски звучник од 16 см (6,5")

Спецификации

  • Уживајте во моќен звук со приемна моќност од 45W

  • Звучници од 16,5 см (6,5”) со 2-системски дизајн

  • Слушајте богат бас и јасни вокали со вуфер чиј конус има цврста структура

  • Сертификат IPx5 за употреба на море

  • Слушајте неверојатно високи тонови и моќни длабоки тонови со широк фреквентен опсег од 45-20000 Hz

КОНФИГУРАЦИЈА
Коаксијален 2-системски звучник од 6,5" со целосен опсег
ГОЛЕМИНА
16 см
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ
160W
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина