БРОДСКИ ЗВУЧНИК СО ДВОЕН КОНУС ОД 16 СМ (6,5")

Уживајте во богат бас и јасни вокали

XSMP1611.U

Бродски звучници со двоен конус од 16,5 см (6,5") и фреквентен опсег од 45Hz-20kHz

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница