ВОДООТПОРНИ

XS-MP1611 | Бродски звучник со двоен конус од 16 см (6,5")

XS-MP1611
Слика од XS-MP1611 | Бродски звучник со двоен конус од 16 см (6,5")
Слика од XS-MP1611 | Бродски звучник со двоен конус од 16 см (6,5")

Спецификации

  • Уживајте во моќен звук со приемна моќност од 40W

  • Дизајн со двоен конус од 16,5 см (6,5”)

  • Слушајте богат бас и јасни вокали со вуфер чиј конус има цврста структура

  • Сертификат IPx5 за употреба на море

  • Слушајте неверојатно високи тонови и моќни длабоки тонови со широк фреквентен опсег од 45-20000 Hz

КОНФИГУРАЦИЈА
Звучник со двоен конус од 6,5"
ГОЛЕМИНА
16 см
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ
140W
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина