Слика од Далечински управувач
Слика од Далечински управувач
Спецификации и функции
  • 4" дијаметар за монтирање со LCD екран со придвижување

  • Дизајн отпорен на прскање со вода, во согласност со IPx7

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт