Слика од Далечински управувач
Спецификации и функции
  • 2-1/2-инчен дијаметар за бескрајни можности за монтирање

  • Уникатен и практичен дизајн отпорен на прскање со вода

  • Компатибилен со уредите кои располагаат со влез за далечински управувач

  • Овозможува главната единица да се чува на суво место

  • Може да послужи како управувач од задно седиште, за исклучување на звук и како втор или трет управувач

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт