БРОДСКИ CD РЕСИВЕР СО БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЈА BLUETOOTH®

Уживајте во повеќе музика и подобро поврзување кога пловите со MEX-M71BT

MEXM71BT.UC

Бродски ресивер со можност за поврзување преку NFC и Bluetooth®, гласовна контрола, засилувач од 4x55 W и двозонско осветлување.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница