Слика од Бродски CD ресивер со безжична технологија BLUETOOTH®
Слика од Бродски CD ресивер со безжична технологија BLUETOOTH®
Слика од Бродски CD ресивер со безжична технологија BLUETOOTH®

Извонредно проследување на море

CD ресивер со стандардна големина и поврзување преку двоен Bluetooth®

Понесете ја музиката на море со овој бродски ресивер со LCD екран. Впарувањето преку Bluetooth овозможува безжично споделување, а може да поврзете и втор телефон за повици без користење на рацете. Слојот што спречува 'рѓосување и завршната обработка отпорна на UV зраци ги спречуваат проблемите предизвикани од сончевата светлина и морскиот воздух.

Икона за време

Подготвен за сонце и влага

Завршната обработка отпорна на UV зраци спречува проблеми предизвикани од силна сончева светлина, а слојот што спречува 'рѓосување е отпорен на солениот морски воздух.

Икони за технологиите Bluetooth + NFC

Допрете за да се поврзете безжично

Технологијата NFC овозможува моментално впарување на вашиот телефон со Bluetooth, треба само да го допрете до копчето за јачина на звук на ресиверот.

Икона за гласовна контрола

Контролирајте со вашиот глас

Користете гласовни команди за да репродуцирате музика, да диктирате текстуални пораки, да воспоставувате повици и многу повеќе.

Поврзете два паметни телефони преку двојна Bluetooth® врска

Впарете го првиот телефон преку Bluetooth® врска за да добиете целосен пристап до репродукцијата на музиката и функциите за комуникација. Вториот телефон може да се поврзе истовремено за да започнувате или примате повици без користење на рацете.

Икона за Siri

Понесете ја Siri со вас

Поврзете го вашиот уред со iOS за да ја контролирате музиката што е зачувана во него, навигацијата, пораките и многу повеќе со помош на Siri Eyes Free.

Икона за гласовна контрола

Гласовна контрола за Android

Користете гласовна контрола за да добиете насоки, да праќате пораки и да репродуцирате песни од вашиот паметен телефон со Android.

Контрола со говор

Користете ги практичните функции на паметниот телефон без да го тргнете погледот од погледот пред вас. Гласовната контрола ви овозможува да управувате со музиката и да комуницирате со контактите - сето тоа со едноставни гласовни команди.

Надополнете го секое патување со одличен звук

Без разлика каде одите, уживајте во јасен и природен звук што се одликува со можно засилување и прилагодливи поставки за звук.

 • Засилувач со голема моќ
 • EXTRABASS™
 • Графички еквалајзер
 • Три предзасилувачи

Изберете ги вашите бои

Избор од 35.000 бои за прилагодување на двозонското осветлување по ваша желба. Кога ќе започне музиката, светилките на LED екранот ќе почнат да трепкаат според песната.

Икона за FLAC

Репродуцирајте FLAC датотеки

Компатибилноста со FLAC ви овозможува репродукција на аудио датотеки без загуби за да уживате во сите детали на музиката.

Икона за LCD екран со голем контраст

Лесно читање од LCD екранот со голем контраст 

Со пет пати поголем контраст од стандардните екрани и оптимизиран агол на гледање, читањето од екранот е секогаш лесно. 

Икона за USB

Користете USB приклучок компатибилен со AOA 2.0

Предниот USB приклучок компатибилен со AOA 2.0 овозможува поврзување музички плеери преку кабел, како и телефони со Android и iOS.

Спецификации и функции
Уживајте во повеќе музика и подобро поврзување кога пловите со бродскиот ресивер MEX-M71BT со Bluetooth. Опцијата за двоен Bluetooth® овозможува поврзување на два паметни телефони, од кои вториот ќе се користи само за повици без користење на рацете. Со прилагодливите функции за звук како што се графичкиот еквалајзер и EXTRABASS, вашата музика ќе звучи така како што ќе посакате.
 • Artboard 1

  Двојната Bluetooth® врска ви овозможува да поврзете два паметни телефони истовремено

 • Гласовна контрола преку Siri Eyes Free и Android

 • Засилувачот со голема моќ нуди јасен и природен звук

 • Завршна обработка отпорна на UV зраци и слој што спречува 'рѓосување за издржливост

 • USB приклучокот компатибилен со AOA 2.0 ви овозможува да поврзете музички плеери и паметни телефони

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина