CD ПРИЕМНИК ЗА ВО АВТОМОБИЛ СО BLUETOOTH® M70BT

Проследувајте музика од вашиот паметен телефон со овој CD ресивер со Bluetooth®

MEXM70BT.EUR

CD ресивер со Bluetooth®, зголемување на резолуцијата со DSEE, FM/AM радио и вграден микрофон.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница