Слика од CD ресивер со безжична технологија BLUETOOTH®
Слика од CD ресивер со безжична технологија BLUETOOTH®
Слика од CD ресивер со безжична технологија BLUETOOTH®
Спецификации
  • Вграден CD плеер, FM/AM радио приемник и репродукција на MP3 од USB

  • Подобрувањето со DSEE го обновува квалитетот кај компресираните фајлови

  • Лесно поврзување преку Bluetooth® со NFC со еден допир

  • Проследувајте и контролирајте преку вашиот паметен телефон со App Remote

  • Одговарајте на повици без користење на рацете со помош на вградениот микрофон

Излезна моќност (4 ohms, 1 kHz,16 V)
55W
App Remote
ДА
Излез за предзасилувач
x 3
Излез за сабвуфер
ДА
Помошен влез
ДА (предна страна)
USB
ДА (двоен)

Што има во пакетот

Приклучок за антена(JASO), Украсен прстен(црн)

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина