МЕДИУМСКИ ПРИЕМНИК ЗА ПАМЕТНИ ТЕЛЕФОНИ СО БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЈА BLUETOOTH®

Уживајте во звук без да ги користите рацете додека пловите

MEXM100BT.UC

Медиумски приемник за паметни телефони за на море со Bluetooth®, гласовна контрола, DSEE подобрување и репродукција преку USB.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница