Слика од CD ресивер со безжична технологија BLUETOOTH®
Слика од CD ресивер со безжична технологија BLUETOOTH®
Слика од CD ресивер со безжична технологија BLUETOOTH®
Слика од CD ресивер со безжична технологија BLUETOOTH®
Слика од CD ресивер со безжична технологија BLUETOOTH®

Спецификации

Понесете ја вашата омилена музика додека пловите со овој приемник со CD за користење на море. Уживајте во голема моќ и многу детали од сите содржини што ги слушате благодарение на подобрувањето со DSEE и неверојатната излезна моќ од 100 W x 4. SongPal и Siri Eyes Free ви нудат контрола без користење на рацете за паметни телефони со Android и iOS.
  • Уживајте во богат и моќен звук со излезна моќност од 100 W x 4

  • Преземете ја контролата со вашиот глас преку SongPal и Siri Eyes Free

  • Лесно поврзување преку Bluetooth® со NFC со еден допир

  • Подобрувањето со DSEE го обновува квалитетот кај компресираните фајлови

  • Репродукција преку USB и полнење на паметни телефони

Излезна моќност
100W
Излез за предзасилувач
x 3
Излез за сабвуфер
Да
AUX
Да (предна страна)
USB
Да

Што има во пакетот

Украсен прстен (црн), Капаче за AUX-IN

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат