МЕДИУМСКИ ПРИЕМНИК СО БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЈА BLUETOOTH®

Уживајте во богат звук, едноставно проследување и контрола без користење на рацете со медиумскиот приемник DSX-M55BT.

DSXM55BT.UC

MP3 плеер со FM/AM радио, USB, поврзување преку Bluetooth® и NFC со еден допир и Mega Bass.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница