Слика од DSX-M55BT | Бродски дигитален медиумски приемник
Слика од DSX-M55BT | Бродски дигитален медиумски приемник
Слика од DSX-M55BT | Бродски дигитален медиумски приемник

Спецификации

Запловете по водите со медиумскиот приемник DSX-M55BT кој нуди разновидни опции. Уживајте во богат и динамички звук со Mega Bass и слушајте од сите омилени уреди преку USB, Bluetooth® и преку NFC со поврзување со еден допир. Siri® Eyes Free и вградениот микрофон што се користи без раце ја олеснуваат комуникацијата.
  • Едноставно поврзување преку Bluetooth® и NFC со еден допир / безжично проследување на звук преку Bluetooth®

  • Mega Bass создава богат и моќен бас

  • FM/AM радио приемник и репродукција на MP3 преку USB

  • Одговарајте на повици без користење на рацете со помош на вградениот микрофон

  • 18x FM и 12x AM мемории за станици

Bluetooth®
Bluetooth® верзија 3.0

Што има во пакетот

Украсен прстен (ремен) - црн (не е обоен), Капаче за AUX-IN

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина