LinkBuds S
NEVER OFF | Серија LinkBuds

Со LinkBuds S - најмалите и најлесни потполно безжични слушалки во светот што нудат поништување на шум и звук со висока резолуција - вашите светови се постојано поврзани и оптимизирани.

LinkBuds S
Мали и лесни за целодневна удобност

Со тежина од 4,8 гр., ова се најмали и најлесни потполно безжични слушалки со поништување на шум и звук со висока резолуција! Создадовме ергономски дизајн за стабилно вметнување што одговара совршено на човечкото уво, користејќи обемни податоци за облици на уши уште од нашите први слушалки за во уво од 1982 година.

LinkBuds S
Добијте врвно поништување на шум или природен амбиентален звук

Овие слушалки ви нудат природен амбиентален звук кога сакате да бидете дел од вашиот свет и висококвалитетно поништување на шум кога сакате да се концентрирате. Функцијата за приспособлива контрола на звук открива каде се наоѓате и што правите и автоматски ги оптимизира поставките за звук според опкружувањето.

LinkBuds S
Звук со висока резолуција и јасни повици

Безжичниот звук со висока резолуција има врвен квалитет - исто како што вашите омилени музички уметници замислиле дека треба да слушате. Кога треба да одговорите на телефонски повик, технологијата за прецизно откривање гласови со напредна обработка на аудиосигнали ви овозможува да слушате и да бидете слушнати јасно.

LinkBuds
NEVER OFF со прстенест звучник | Серија LinkBuds

LinkBuds се мали и лесни слушалки со отворен прстенест дизајн што ви овозможуваат да комуницирате со луѓето и местата околу вас без да ја паузирате вашата музика - преку целиот ден.

Бела
Сива
Крем-боја
Бела
Сива
Модел БЕЛА ЦРНА КРЕМ-БОЈА БЕЛА СИВА БОЈА
LinkBuds S LinkBuds
Поништување на шум
Прстенест звучник
Безжичен звук со висока резолуција
Извонредно компактни и лесни
Hands Free Call
Траење на батеријата До 20 часа* До 17,5 часа
Водоотпорност IPX4

*Со вклучено поништување на шум

.
.
.