Бесплатен адаптер LA-EA5 кога ќе замените A-приклучок за E-приклучок

LA-EA5 е адаптер што поврзува објективите со A-приклучок и фотоапарати со E-приклучок. Тој има компактен, елегантен и цилиндричен дизајн што е идеален за фотоапаратите со E-приклучок и овозможува практично ракување. Ги спојува најновите фотоапарати со E-приклучок и AF-системи со објективите со A-приклучок

Објективи со A‑прикл. на фотоапарат со E‑приклучок

LA-EA5 е компактен адаптер за објективи што им овозможува на корисниците на објективи со A-приклучок да ги искористат неверојатните перформанси за AF што ги нудат најновите фотоапарати со E-приклучок.

ILCE-7C
Компактен фотоапарат за целосна слика Alpha 7C
ILCE-7C
 • Најмалиот и најлесниот фотоапарат за целосна слика со стабилизација во светот
 • Exmor R™ CMOS-сензор за целосна слика со 24,2 милиони точки
 • Разновидни функции за снимање 4K-видео за креаторите на содржини
ILCE-7SM3
α7S III со професионални можности за снимање/фотографирање
ILCE-7SM3
 • Новосоздаден сензор со 12,1 MP и нов процесор BIONZ XR™
 • Професионално снимање видеоснимки до 4K/120p
 • Хибриден автоматски фокус со високи перформанси оптимизиран за фотографирање или снимање
ILCE-9M2
Фотоапарат α9 II за целосна слика со професионални функции
ILCE-9M2
 • CMOS-сензор со подредена структура за целосна слика од 35 мм и вградена меморија за голема брзина
 • Сигурен AF и брзо континуирано фотографирање до 20 fps со AF/AE со следење
 • Подобрено ракување и професионални опции за поврзување
ILCE-7RM4
Фотоапарат α7R IV од 35 мм за целосна слика со 61,0 MP
ILCE-7RM4
 • Exmor R™ CMOS-сензор од 35 мм за целосна слика со 61,0 MP и брз процесор за обработка на слика
 • AF со извонредни перформанси и континуирано фотографирање со 10 fps
 • Удобност и сигурност за долготрајно користење какво што им е потребно на професионалците
ILCE-9
α9 се одликува со CMOS сензор за целосна слика со подредена структура
ILCE-9
 • CMOS сензор за целосна слика од 35 мм со подредена структура и вградена меморија
 • Брзо континуирано фотографирање до 20 fps
 • Подобрен брз хибриден AF со широка покриеност и AF со откривање на фаза во фокусната површина со 693 точки
ILCE-7RM3
Фотоапарат α7R III со сензор од 35 мм за целосна слика и автоматски фокус
ILCE-7RM3
 • Exmor R™ CMOS сензор од 35 мм за целосна слика од 42,4 MP и напредна обработка на слика
 • AF со извонредни перформанси и континуирано фотографирање со 10 fps
 • Удобно ракување и сигурност за професионален работен процес
ILCE-7M3
α7 III со сензор од 35 мм за целосна слика
Комплет / куќиште ILCE-7M3
 • Новосоздаден Exmor R™ CMOS-сензор од 35 мм за целосна слика од 24,2 MP и напредна обработка на слика
 • AF со извонредни перформанси и континуирано фотографирање со 10 fps
 • Снимање видео во 4K HDR со целосна слика и професионални функции за снимање
ILCE-7RM2
α7R II со сензор за целосна слика со задно осветлување
ILCE-7RM2
 • Опремен со првиот CMOS сензор за целосна слика со задно осветлување и 42,4MP во светот
 • BIONZ X™ со извонредно широк опсег на ISO од 50-102400
 • Подобрен брз хибриден AF со откривање на фаза во фокусната површина со 399 точки.
ILCE-7SM2
α7S II фотоапарат со E-приклучок и сензор за целосна слика
ILCE-7SM2
 • Exmor® CMOS сензор од 35 мм за целосна слика со прибл. 12,2 ефективни милиони точки
 • Снимање 4K видеоснимки со обработка на сите точки без соединување на точки
 • Оптичката стабилизација на слика со 5 оски го минимизира заматувањето
ILCE-7M2
α7 II фотоапарат со Е-приклучок и сензор за целосна слика
КОМПЛЕТ / КУЌИШТЕ ILCE-7M2
 • Фотоапарат за целосна слика со стабилизација на слика со 5 оски
 • Брз и ефективен, подобрен брз хибриден AF
 • Exmor® CMOS сензор од 35мм со 24,3 MP
ILCE-7R
α7R фото апарат со E-приклучок и сензор за целосна слика
ILCE-7R
 • Exmor® CMOS сензор за целосна слика со 36,4MP
 • Систем со брз и интелигентен автоматски фокус
 • Без оптички нископропусен филтер за добивање на подобри детали
ILCE-7S
α7S фото апарат со E-приклучок и сензор за целосна слика
ILCE-7S
 • Exmor® CMOS сензор од 35мм за целосна слика со 12,2MP
 • Извонредно голема чувствителност до ISO 409600
 • 4K видео излез со обработка на сите точки
ILCE-7
α7 фото апарат со Е-приклучок и сензор за целосна слика
Комплет / куќиште ILCE-7
 • Exmor® CMOS сензор за целосна слика со 24,3MP
 • Напреден и брз хибриден автоматски фокус
 • BIONZ X процесор за обработка на слика