Совршен придружник за патување

Снимено со RX100 VI

RX100 VII

Напреден фотоапарат

Vario-Sonnar T* од ZEISS® со висока резолуција, зум од 24-200 мм и F2,8-4,5

AF со брзина од 0,02 сек., 357 точки за откривање фаза и 425 точки за откривање контраст

Следење и AF на очи во реално време

Фотографирање без затемнување со 20 fps и AF/AE со следење

4K HDR (HLG), влез за микрофон, екран што се врти за 180 степени

RX100VII

Снимено со RX100 VII

RX100M5

Снимено со RX100 V од страна на Danas Macijauskas - амбасадор за обработка на слика на Sony

RX100 V

Фотоапарат за напредни корисници


Vario-Sonnar T* од 24-70 мм од ZEISS®

CMOS-сензор од тип 1,0 со 20,1 MP, подредена структура и DRAM-чип

AF со одзив од 0,05 и 315 AF-точки за откривање фаза во фокусната рамнина

Континуирано фотографирање со 24 fps и AF/AE за макс. 150 слики

Снимање забавени движења со брзина до 960 fps

RX100 III

Фотоапарат од средна категорија


Објектив Vario-Sonnar T* од ZEISS® со зум од 24-70 мм и решетка F1,8-2,8

Exmor R CMOS-сензор со 20,1 MP (ефикасни) од тип 1,0

Вграден електронски визир OLED Tru-Finder (EVF)

Процесор BIONZ X за врвни детали и помал шум

LCD-екран што се врти за 180º за автопортрети

RX100 III

Снимено со RX100 III

RX10 IV

Снимено со RX10 IV

RX10 IV

Фотоапарат за напредни корисници


Vario-Sonnar T* од ZEISS® со брз зум од 24-500 мм со F2,4-4

Exmor RS™ CMOS-сензор од тип 1,0 со 20,1 MP, подредена структура и DRAM-чип

AF со одзив од 0,03 и 315 AF-точки за откривање фаза во фокусната рамнина

Континуирано фотографирање со 24 fps и AF/AE за максимум 249 слики

Процесор за слика BIONZ X™ за извонредна репродукција на детали

HX90 V

Фотоапарат за почетници


Vario-Sonnar T* од ZEISS® со оптички зум до 30x

Exmor R CMOS-сензор со 18,2 MP за повисок квалитет на слика и во темнина

OLED Tru-Finder на вовлекување за појасен приказ и попрактично ракување

Процесорот за обработка на слика BIONZ X™ нуди повеќе детали и помал шум

LCD-екран што се врти за 180 степени за лесно обликување на кадарот при снимање автопортрети/слики од ниска положба

HX90 V

Снимено со HX90 V

Не можете да го најдете тоа што го барате?

Погледнете ја целата наша палета на компактни фотоапарати тука. 
Creative Ops