Направени за ВЛОГИНГ

производ

Не ви треба искуство за да снимате одлични видеоснимки

ZV-1 е дизајниран за снимање прекрасни видеоснимки од вас и вашиот свет, без сложени поставки.

Vlogwithsony

#VlogWithSony

За видеоблоговите се потребни оптимални перформанси за снимање со компактен и лесен систем. Тука може да погледнете избор на фотоапарати од Sony што се идеални за сите прилики за снимање видеоблогови.