СОЗДАДЕН ЗА ВИДЕОБЛОГОВИ.

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

производ
Не ви треба искуство за да снимате одлични видеоснимки

ZV-1 е дизајниран за снимање прекрасни видеоснимки од вас и вашиот свет, без сложени поставки.

Vlogwithsony
#VlogWithSony

За видеоблоговите се потребни оптимални перформанси за снимање со компактен и лесен систем. Тука може да погледнете избор на фотоапарати од Sony што се идеални за сите прилики за снимање видеоблогови.