Избран текст за видео за INZONE H9

Се појавува анимирано лого INZONE со енергична електронска музика.

Наслов: „Безжични слушалки за игри INZONE H9 со микрофон и поништување на шум“

Светлина паѓа врз снимка одблиску од човек кој на главата ги носи слушалките за игри INZONE H9 со микрофон.

Наслов: „360 Spatial Sound for Gaming *Потребен е компјутер со Windows и софтвер INZONE Hub“

Камерата се врти околу неговата глава за да прикаже дека игра игри на компјутер.

Наслов: „Создава фантомски звучници“

Тој се фокусира длабоко во играта, а околу неговата глава се прикажуваат анимирани кругови што претставуваат звучни бранови што ги посочуваат локациите на фантомските звучници околу него.

Наслов: „Го анализира обликот на вашите уши“

Преминуваме на снимка одблиску од страничен дел на човечка глава, со анимирана графика од паметен телефон што фотографира човечко уво. Анимацијата покажува како се анализира обликот на увото и како се оптимизира звучното поле.

Наслов: „Го приспособува звучното поле“

Околу него се формира балон со слики од играта, а потоа се прикажува видео од игра со пукање во прво лице.

Наслов: „Откријте ги невидливите непријатели“

Во сцената од играта се прикажува како функционира функцијата 360 Spatial Sound for Gaming, откривајќи ги противниците зад ѕидовите со прецизно позиционирање на звукот.

Наслов: „Мембрана за реален и квалитетен звук“

Преминуваме на кадар од слушалките, а потоа се прикажува снимка одблиску од подвижната мембрана.

Наслов: „Канали за моќен бас“

Сликата се одзумира и приказот се движи надолу по каналите што се поставени на надворешниот раб на слушалките.

Наслов: „Поништувањето на шумот е ИСКЛУЧЕНО“

Се враќаме на гејмерот, а потоа се прикажува снимка од отвор за вентилатор на компјутер. Шумот на вентилаторот може да се слушне бидејќи е погласен од музиката.

Наслов: „Поништувањето на шумот е ВКЛУЧЕНО“

Наслов: „Само играта - без други звуци“

Гејмерот го притиснува копчето за поништување на шум на слушалките и шумот од вентилаторот се елиминира.

Наслов: „Режим за амбиентален звук“

Се прикажува поширока снимка од гејмерот на својата работна маса - изгледа како да е влезен во играта.

Наслов: „Режимот за амбиентален звук е ВКЛУЧЕН“

Тој го притиснува копчето за режимот за амбиентален звук на слушалките, слушаме чекори и потоа во кадарот зад него влегува друг човек и прашува „Сакаш да одиме на кафе?“ Човекот се врти и одговара „Да, секако“.

Наслов: „Слушнете ги важните звуци од опкружувањето“

Наслов: „Играјте удобно со часови“

Слушалки со микрофон INZONE H9 лебдат наспроти виолетова заднина.

Наслов: „Широко и меко перниче на лентата за на глава“

Наслов: „Мека кожа“

Камерата зумира и прикажува различни слики од слушалките со микрофон INZONE H9, посочувајќи ги обложената лента за на глава и слушалките.

Наслов: „Траење на батеријата до 32 часа *со ИСКЛУЧЕНО поништување на шум“

Слушалките со микрофон продолжуваат да лебдат во просторот.

Наслов: „Брзо полнење од 10 минути за играње до 60 минути"

Снимка одблиску на која е прикажан USB-кабел што се приклучува во AC-полнач и во USB-C®-приклучокот на слушалките со микрофон.

Наслов: „Играјте додека ги полните“

Се враќаме на снимка од гејмерот и камерата почнува да се движи од USB-приклучокот до микрофонот.

Наслов: „Предводете го вашиот тим со јасна комуникација“

Снимка одблиску го прикажува во анимиран разговор со други играчи преку микрофонот.

Наслов: „Приспособете ги поставките на INZONE Hub“ „*Дизајнот на интерфејсот подлежи на промени“

Камерата полека зумира кон екранот на компјутерот, на кој се гледа бесплатниот компјутерски софтвер INZONE Hub. Преминуваме на повеќе екрани со поставки, приспособување на звукот и други поставки.

„Совршени за PlayStation®5“

Две слики на екранот од слушалки со микрофон INZONE H9 и интерфејс за звук кај PlayStation®5, јачината на звукот се зголемува.

„Функционира со TEMPEST 3D Audiotech“

„Го покажува статусот на INZONE H9“

„Безжични слушалки за игри INZONE H9 со микрофон и поништување на шум“

Слушалките со микрофон во комбинација од две бои - бела и црна - се прикажуваат наспроти виолетова заднина и логото INZONE.

Видеозаписот завршува со анимираното лого на Sony.