Слика одблиску од предната страна на SA-SW3
Слика одблиску од предната страна на звучникот SA-SW3
Слика под агол од звучникот SA-SW3
Страничен приказ одблиску од звучникот SA-SW3
Приказ на звучникот SA-SW3 од задна страна
Почувствувајте длабок бас

Компактниот безжичен сабвуфер SA-SW3 ги надополнува нашите системи за домашно кино и звучници во вид на лента со посилен бас за да уживате во филмовите и музиката уште повеќе. Уживајте во посилен и појасен бас за филмско доживување со опкружувачки звук.


Богат и длабок бас

Со длабок бас од 200 W и моќен звучник од 160 мм, овој сабвуфер со рефлективен бас ги засилува сите содржини што ги гледате и слушате. Почувствувајте ги силните грмотевици и песните со длабок бас без изобличување. Ќе слушате и појасни гласови со поголема реалистичност за навистина да уживате во песните.

Блок за повеќенасочен дизајн

Нашите системи за домашно кино, звучници во вид на лента и изборни звучници се дизајнирани со ист концепт за повеќенасочен блок. Дизајнот на SA-SW3 е совршен за овие системи. Неговите модерни и заоблени рабови оформуваат цврст блок што нуди распространувачки звук. Комбинацијата од текстури на скапи материјали овозможува вклопување во сите опкружувања за дневен престој.

Технологии за звук со врвен квалитет
Слика со пресек од структурата на магнетното поле Σ
Магнетно поле Σ за длабок и моќен бас

Ексклузивната технологија за магнетно коло Σ (сигма) од Sony создава длабок и моќен бас преку максимално зголемување на магнетната сила што ја поместува звучната намотка. За разлика од неа, кај стандардните кола се губи голем дел од магнетната сила.

Слика одблиску од засеците на работ
Засеци на работ

Засеците на работ се уште една ексклузивна технологија на Sony за подобрување на симетријата на вертикалната амплитуда. Тоа се реализира со концентрични засеци на работ што помагаат во контролата на оптоварувањето на внатре и надвор од работ на мембраната.

Икона за Wi-Fi
Едноставно поставување

Вклучете го сабвуферот SA-SW3 и тој автоматски ќе се поврзе безжично со системот за домашно кино или звучникот во вид на лента. Брзо е и едноставно, а не се потребни ниту кабли.

Спецификации и функции

Зголемете ја јачината на вашиот систем за домашно кино и звучник во вид на лента. Овој безжичен сабвуфер ви нуди подобар опкружувачки звук за филмови со богат и моќен бас од 200 W што го генерира звучникот од 160 мм.
  • Богат и моќен бас од 200 W преку звучник од 160 мм

  • Звучник со рефлективен бас за подлабок бас

  • Магнетно коло Σ за длабок и јасен бас со помало изобличување

  • Безжично поврзување за лесно поставување

  • Врвниот дизајн одговара на нашите системи за домашно кино и звучници во вид на лента

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина